25 χρόνια παρουσίας της σχολής Freedom Paragliding στην Ελλάδα

Το 2018 σηματοδοτεί τα 25 χρόνια παρουσίας της σχολής Freedom Paragliding στην Ελλάδα. Με αφορμή το επετειακό έτος, ως ιδιοκτήτης της σχολής θα ήθελα να δηλώσω ότι: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη μακρά ιστορία της Freedom Paragliding και των συνεργατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό.». Η ιστορία της Freedom στην Ελλάδα ξεκινά στις 25 Νοέμβρη το 1993 όταν, μαζί με την Μαριάννα Αγγελάτου, πήραμε την απόφαση γι’ αυτό το ταξίδι. Όλα αυτά τα χρόνια, κινητήρια δύναμή μας ήταν το όραμα μας να αποτελούμε μέρος της εξέλιξης και διάδοσης του Αλεξιπτώτου πλαγιάς στην πατρίδα μας.

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, η Freedom Paragliding συνδυάζει την τεχνογνωσία μιας έμπειρης σχολής με τη δυναμική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο: Advance, Skywalk & UP. H Freedom καταφέρνει να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς σε όλα τα επίπεδα, επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση και εξέλιξη των μαθητών και των ανθρώπων της. Προσπαθεί συνέχεια να εφαρμόζει σύγχρονη τεχνολογία στον έλεγχο των εξοπλισμών, ανθρωποκεντρικές και υπεύθυνες υπηρεσίες στην εκπαίδευση, με υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Σήμερα έχουμε καταφέρει να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές προκλήσεις στην Ελλάδα. Αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά και αφοσίωση των συνεργατών μας, σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πιλότοι. Είμαστε σε θέση να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να προσπαθούμε συνεχώς να υλοποιούμε φιλόδοξες ιδέες, να εξελίσσουμε και να εξελισσόμαστε μέσα από αυτό που υπηρετούμε. Είμαστε εδώ, παρόντες για 25 χρόνια και θα συνεχίσουμε για άλλα τόσα, παρέχοντας κορυφαία εξυπηρέτηση στους πιλότους, υποστηρίζοντας τις ανάγκες τους με σεβασμό, ήθος και αξιοπρέπεια.

Η 1η σχολή αρχαρίων για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο ξεκινά το Σάββατο 24 Μαρτίου (Paragliding).
PREVIOUS POST
1ο SIV στην Κρήτη
NEXT POST