Νέο Epsilon9 από την Advance !!!

ADVANCE – EPSILON 9

Η Advance είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένατη έκδοση του κλασικού EPSILON. Η παραγωγή όλων των μεγεθών ξεκίνησε και περιμένουμε τις πρώτες παραδόσεις εγκαίρως για την πτητική περίοδο 2019.

EN-B (basic- intermediate)

Τα τελευταία τρία χρόνια η ομάδα ανάπτυξης μας ήταν πολύ ευχαριστημένη από τη δημοτικότητα του EPSILON 8 (basic- intermediate), το οποίο ήταν πρώτο σε πωλήσεις μέχρι στιγμής. Τα στοιχεία για τις πωλήσεις είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα, αλλά ο πλούτος της ικανοποίησης των πελατών και η θετική ανατροφοδότηση είναι τα πιο αξιόλογα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Η τοποθέτηση των μεσαίων σειρών EN-B στο πλαίσιο της προτεινόμενης άποψης της Advance φαίνεται να αποδίδει τέλεια και συνεπώς επενδύει πολλή ενέργεια για να διατηρήσει τα δυνατά σημεία και το απαιτούμενο επίπεδο χειρισμού του EPSILON 8 για το νέο μοντέλο. Με λίγα λόγια, το EPSILON 9 θα ταιριάζει ακριβώς ανάμεσα στον αρχάριό μας ALPHA 6 και το IOTA 2 (intermediate- performance).

Eπιδόσεις

Σε σύγκριση με το Epsilon 8, το EPSILON 9 έχει σαφώς καλύτερες επιδόσεις, χωρίς να έχει απώλειες όσον αφορά την παθητική ασφάλεια. Μεταξύ άλλων, αυτό οφείλεται στις επιπλέον δύο κυψέλες και στα μικροσκοπικά σταθερά (πτερύγια). Επίσης έχει τροποποιηθεί και βελτιωθεί η κατανομή του βάρους και η τεχνολογία ραφών.

Τεχνολογία και χαρακτηριστικά

Η αναβάθμιση της τεχνολογίας στο EPSILON 9 θα είναι εμφανής με γυμνό μάτι. Είναι το πρώτο μοντέλο ADVANCE με εσωτερικά ραμμένα miniribs. Η πτέρυγα διαθέτει, επίσης, σχοινιά υψηλής αντοχής, καλυμμένα στη βάση τους για εύκολη διαλογή και κορυφαίες επιδόσεις. Όπως θα περίμενε κανείς, το EPSILON 9 περιλαμβάνει σύστημα EASY CONNECT, μεγάλο σύστημα big ears με Quick Snap, Advanced Air Scoop και διαγραμμισμένα διαγώνια.

Ακριβής συμπεριφορά και υψηλός αισθητός παράγοντας

Το EPSILON 9 διακρίνεται για την υπέροχη αίσθηση χειρισμού του!!! Τα φρένα έχουν άμεση ανταπόκριση, γεγονός που κάνει εύκολο στον πιλότο να επικεντρωθεί στο κύκλωμα ενός δυνατού ή αδύναμου θερμικού. Μέσα στις ισχυρές αναταράξεις έχει πολύ καλή πλεύση με καλές κλίσεις και σταθερή κατεύθυνση.

Πέντε μεγέθη

Το EPSILON 9 θα κατασκευαστεί σε 5 μεγέθη. Οι ιδανικές κλίμακες βάρους είναι ίδιες με αυτές του IOTA 2. Θα υπάρχουν τέσσερις συνδυασμοί χρωμάτων για να διαλέξει ο κάθε πιλότος το χρώμα της αρεσκείας του .

Περισσότερες πληροφορίες για τα χρώματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά κλπ. θα έχουμε εντός του επερχόμενου χειμώνα …μείνετε σε επαφή.

Μεταχειρισμένες πτέρυγες από την Freedom
PREVIOUS POST
Ο κύκλος των SIV για το 2018 έκλεισε και συνεχίζουμε πάλι Απρίλιο 2019!!!
NEXT POST