Advance Bi Beta

Advance Bi Beta

Advance Bi Beta , η τέλεια ισορροπία !!!

Αυτό που μπορεί να πει κανείς για το Bi Beta περιγράφεται σε δυο λέξεις : Ισορροπία & Αρμονία.
Η Advance ήταν η πρώτη εταιρία που φιλοσόφησε τον λόγο ύπαρξης ενός επαγγελματικού διθέσιου αλεξιπτώτου .
Συζητώντας με επαγγελματίες πιλότους ,κατανόησε τις ανάγκες τους και δούλεψε πάνω σε αυτές για πολλά χρόνια . Χρόνια έρευνας καθώς και Feedback από τους πιλότους έφεραν μοναδικά αποτελέσματα για την Advance .
Η Advance έλαβε υπόψη της, ότι οι επαγγελματίες πιλότοι συναντούν πολλές διαφορετικές συνθήκες κατά την πτήση όπως : άπνοια , δυνατό άνεμο , αναταράξεις , απαιτήσεις επιβατών για Acro , διαφορετικό βάρος επιβάτη κάθε φορά κλπ.
Έτσι κατάφερε εδώ και χρόνια να εχει στην αγορά μια άψογη πτητική συσκευή, που σύντομα έγινε το Best Seller και το αγαπημένο εργαλείο όλων των επαγγελματιών πιλότων σε όλο τον κόσμο .
Το Bi Beta έχει την τέλεια ισορροπία σε όλα .Έίναι εξαιρετικά σταθερό και ευέλικτο σε όλες τις συνθήκες, με όποιο βάρος και εάν είναι φορτισμένη η πτέρυγα.
Ως επαγγελματίας πιλότος και έχοντας πετάξει αρκετές διθέσιες πτέρυγες ,το Bi Beta αποτελεί για εμένα το εργαλείο εκείνο που κάνει την ζωή μου ευκολότερη και με λιγότερο στρες στα δύσκολα…
Επίσης η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ σημαντική για ένα επαγγελματικό εργαλείο και το Bi Beta εδώ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση .
Το μόνο του μειονέκτημα είναι η υψηλή τιμή αγοράς .

Category: TandemHits: 1558
Vote now
0.0/5 (0 votes)
Tags: