Παραμοτέρ

 

advance-ppg09Πρόκειται για το ατομικό σας αεροπλάνο, το οποίο μεταφέρεται και αποθηκεύεται εύκολα στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου σας. Ο χρόνος προετοιμασίας του για να πετάξει δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.


Το Paramotor είναι απλό, αλλά όχι απλοϊκό, χρειάζεται μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα κατά την χρήση του, όχι μονό για την ασφάλεια του πιλότου, αλλά και των γύρω του. Η μηχανοκίνητη πτήση έχει αρκετά κοινά με το ελεύθερο αλεξίπτωτο πλαγιάς. Είναι σαν σιαμαία, αλλά με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα και στυλ. Κατά την άποψη μου, ο ασφαλέστερος δρόμος για να ασχοληθεί κάποιος με το paramotor περνά μέσα από την βασική εκπαίδευση με το αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Η Freedom οργανώνει σχολές για το Paramotor δυο φορές το χρόνο (δείτε το ετήσιο πρόγραμμα της σχολής). Στο κατάστημα μας οργανώσαμε ένα χώρο όπου μπορείτε να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε τα πάντα που αφορούν την μηχανοκίνητη πτήση, όπως κράνη, φόρμες, αλεξίπτωτα, Paramotor TOP-80, και κυρίως το χώρο επισκευών, όπου το 2012 θα είναι πιο αναβαθμισμένος τεχνολογικά.


H Freedom, σε συνεργασία με το Χάρη Χριστόπουλο από το paramotor.gr, οργανώνουν αποδράσεις σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων, αλλά και την διασκέδαση.

 

img 0294

Last modified on 26 Ιουν 2015