Καθίσματα

ADVANCE SUCCESS 4 – Safety & Comfort First

Το SUCCESS 4 είναι κάτι περισσότερο από μια νέα προσθήκη στη δημοφιλή οικογένεια SUCCESS: το εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας – που υπερβαίνει κατά πολύ τα γενικά κριτήρια πιστοποίησης – το καθιστά κάτι ξεχωριστό. Η τέλεια γεωμετρία και η κομψή σιλουέτα του καθιστούν αυτό το σπορ κάθισμα εξάρτηση από τους πιλότους αναψυχής και XC, που εκτιμούν την άνεση σε συνδυασμό με τη χαμηλή αεροδυναμική οπισθέλκουσα.

https://advance.ch/en/products/harnesses/success-4/

ADVANCE PROGRESS 3 – Unique Versatility

Το PROGRESS 3 προσφέρει μεγάλη ευελιξία σε ένα συμπαγές σχήμα. Είτε πρόκειται για ταξίδια, θερμική πτήση, hike & fly, freestyle ελιγμούς ή για εκπαίδευση, οι πιλότοι με την PROGRESS 3 είναι εξοπλισμένοι για όλες τις αναζητήσεις τους. Το πρακτικό reversible κάθισμα έχει ένα υβριδικό προστατευτικό αέρα (Air-Foam Hybrid-Protector), παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία ανά πάσα στιγμή. Η 3D τεχνολογία εξέλιξης εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο άνεσης στην πτήση και είναι υπεύθυνη για τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και το φινίρισμα.

https://advance.ch/en/products/harnesses/progress-3/

SKYWALK CULT 4 – Launch. Take your seat. Feel good.

Η βάση για την εξαιρετικά υψηλή άνεση είναι ένα νέο πλαίσιο (frame) διανομής των δυνάμεων, το οποίο εξασφαλίζει ιδανική κατανομή πίεσης και στήριξη. Ο χειριστής αισθάνεται αμέσως άνετα, κατευθύνει το αλεξίπτωτό του διαισθητικά και έτσι με ασφάλεια. Για πρώτη φορά σε ένα κάθισμα αλεξιπτώτου, οι ιμάντες των ώμωνμπορούν να προσαρμοστούν μεμονωμένα στο μήκος της πλάτης του πιλότου. Το CULT ταιριάζει με τον πιλότο απόλυτα. Η μέγιστη παθητική ασφάλεια εξασφαλίζεται από ένα mouse bag protector κάτω από τον πιλότο, πλευρικά προστατευτικά και foam στο πίσω μέρος. Το CULT απευθύνεται σε αρχάριους πιλότους αλλά και σε φιλόδοξους πιλότους που επιθυμούν να μεταπηδήσουν στην επόμενη κατηγορία.

https://skywalk.info/project/cult/

BIPRO 3 – Άνεση Καθημερινά.

Το BIPRO 3 είναι ένα κάθισμα για τον πιλότο διθέσιου που περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που κάνουν την μέρα στην ‘δουλειά’ εύκολη και ασφαλή. Αν και ζυγίζει μόνο 2,6 κιλά δεν έχουν γίνει  συμβιβασμοί στην ποιότητα κατασκευής, που είναι εξαιρετική.

Το BIPRO 3 συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία άνεσης, ευκολίας και ασφάλειας που δεν θα εξυπηρετήσουν μόνο τον επαγγελματία πιλότο διθέσιου αλλά και τον πιλότο αναψυχής.

https://advance.ch/en/bipro/

Νέο Lightness3 από την Advance από 2.75 εως 3.37 kg!!!

Το νέο LIGHTNESS 3 προσφέρει ολοκληρωμένη άνεση τόσο στην πτήση όσο και στο χειρισμό και υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Η Lightness3 είναι μια νεα πρόταση από την Advance με τεχνολογία που δίνει τη δυνατότητα το νέο Ligthness3 να απευθύνεται σε ένα ευρύτερο φάσμα χρήσεων. Το νέο Cockpit και κουκούλι αυξάνει σημαντικά την άνεση που πετάει σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Η επιλογές και η δυνατότητες του νέου Lightness3 είναι αρκετές δείτε περισσότερα στο παρακάτω λίνκ και προσέξτε ιδιαίτερα στην επιλογή του κουκουλιού.

https://advance.ch/en/products/harnesses/lightness-3/

Νέα Advance Impress4 !!!

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα η Advance σπάζει τη σιωπή της και έρχεται με μία νέα καινοτόμα πρόταση για πιλότους XC και πιλότους αγώνων. Η νέα Impress4 έχει αρκετές καινοτομίες σε σχέση με το Impress3 . Δίνει στους πιλότους την επιλογή να πετάνε με ή χωρίς seatbaord ,με δύο εφεδρικά αλεξίπτωτα και έχει ενσωματωμένο Ant-G σύστημα . Παράγεται σε τρία μεγέθη :S,M,L και μπορεί να καλύψει πιλότους με ύψος από 155 cm έως 200cm , το βάρος του καθίσματος θα είναι από 6 εως 7 κιλά ανάλογα με το μέγεθος . Αναμένεται στην αγορά αρχές της Άνοιξης 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα από την Advance στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Δείτε εδώ την πρώτη παρουσίαση της Impress4 στο Coupe Icare :
https://www.youtube.com/watch?v=br7nB0rABMQ

Advance Impress & Lightness

Δύο νέα καθίσματα από την Advance θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά εντός του 2018. Συγκεκριμένα αρχές Ιουνίου αναμένουμε την νέα Lightness3 και προς τα μέσα Οκτωβρίου το κάθισμα θρύλος Impress4 .