Νέο ALPHA7 από την Advance.

To Alpha6 έκλεισε 4 χρόνια στην αγορά και ήταν ο τέλειος συνεργάτης των νέων πιλότων που το εμπιστεύθηκαν. Το Alpha έχει σαν στόχο να οδηγήσει στον αέρα τους νέους πιλότους, με την μέγιστη ασφάλεια και με τις βέλτιστες επιδόσεις. Δεν είναι απλά μια πτέρυγα κατηγορίας ΕΝ Α, είναι μια πτέρυγα φτιαγμένη με μία βαθιά φιλοσοφία απέναντι σε αυτό που ονομάζουμε …πρώτη πτέρυγα αρχαρίου! Για την Advance, τα γράμματα του Ελληνικού αλφαβήτου συμβολίζουν την αρχή και το τέλος των επιδόσεων, καθώς η απόσταση που χωρίζει το κάθε γράμμα συμβολίζει την απόσταση της μεταπήδησης και το χρόνο που χρειάζεται ορθολογικά να διανύσει ενας πιλότος για να πάει από το ένα μοντέλο στο επόμενο. Δείτε αναλυτικά Αlpha…Epsilon ..Iota..Sigma..Omega. Το νέο ALPHA7 έρχεται και αυτό με την ίδια διαχρονική φιλοσοφία, με πιο ενισχυμένα υλικά και την έξτρα παραδοσιακή πιστοποίηση που έχουν όλα τα Alpha για χρήση Paramotor. Περισσότερα για το ALPHA7 χρώματα, υλικά και τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε εδώ.

SKYWALK MESCAL 5 – Easy / Flight / Training

Το MESCAL 5 είναι το αλεξίπτωτο για την εκπαίδευση και τις πρώτες πτήσεις σας σε θερμικά. Οι έμπειροι πιλότοι θα εκτιμήσουν επίσης την ισορροπημένη συμπεριφορά πτήσης και τα πραγματικά απλά χαρακτηριστικά του – ειδικά όταν οι συνθήκες κατά την απογείωση, την προσγείωση ή στα θερμικά δεν είναι εύκολες.
Το MESCAL 5 είναι το αλεξίπτωτο μιας νέας γενιάς: επειδή συχνά είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν ένα καλό προϊόν ακόμα καλύτερο. Το MESCAL 5 είναι, όχι μόνο λίγο, αλλά πολύ καλύτερο από τον προκάτοχό του, γι’ αυτό η βαυαρική
SKYWALK εφάρμοσε το θησαυρό της εμπειρίας της από τέσσερις γενιές MESCAL: «Θέλουμε να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο τους πιλότους να εισέλθουν στην τρίτη διάσταση. Και για τους πιλότους αναψυχής να έχουν ακόμη περισσότερη διασκέδαση.», όπως τονίζει η ίδια η εταιρεία.

https://skywalk.info/project/mescal5/

UP ASCENT 4 – The bliss of easy beginnings

Το ASCENT 4 συνδυάζει το υψηλό επίπεδο ασφάλειας ενός τυπικού EN-A αλεξιπτώτου αφήνοντας τον πιλότο να ευδοκιμήσει με ασφάλεια και άνεση. Λόγω του ωραίου χειρισμού και του καλά ισορροπημένου συνδυασμού απόδοσης και ευελιξίας, το ASCENT 4 δεν είναι μόνο ένα αλεξίπτωτο για αρχάριους, αλλά και ο σωστός συνεργάτης για έμπειρους πιλότους που στοχεύουν στην ασφάλεια.