Η έναρξη της νέας σεζόν έγινε με το πρώτο μας SIV στην Καλαμάτα 2023

Η έναρξη της νέας σεζόν έγινε με το πρώτο μας SIV στην Καλαμάτα!!! Ο καιρός στο μεσσηνιακό κόλπο ήταν ιδανικός εως τις απογευματινές ώρες και μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε το κύκλο του SIV. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι συμμετέχοντες πιλότοι πήραν αρκετές πληροφορίες και εφόδια για να συνεχίσουν να πετάνε με περισσότερη ασφάλεια. Στο φετινό SIV είχαμε κυρίως νέους πιλότους που δοκίμασαν για πρώτη φορά να βγουν έξω από τα όρια τους και να καταλάβουν μέσα από αυτή την διαδικασία τον ευχάριστο δρόμο της εξέλιξης που τους περιμένει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πιλότους για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έβελυν Καμβυσίδη για την συμβολή της στην  αρωγή που μας παρέχουν διαχρονικά όλοι  οι τοπικοί  φορείς ,την Αερολέσχη Καλαμάτας , τους εκπαιδευτές Παναγιώτη Σαβελώνα και Πέτρο Γύφτουλα  για τον υπεύθυνο συντονισμό των πιλότων στην απογείωση, τον διασώστη μας Γιώργο Βαγγόπουλο που υπομονετικά και υπεύθυνα παρέμεινε ώρες μέσα στο σκάφος έτοιμος να επέμβει σε ότι χρειαστεί .

Το SIV συνεχίζετε στην σχολή την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 10.00 π.μ. για την ανάλυση και ανατροφοδότηση των πεπραγμένων.

 

Για την Freedom Paragliding

Διονύσης Βλασσόπουλος

 

Καλά νέα από την Advance!!!
PREVIOUS POST
30 Χρόνια Freedom Paragliding!!!
NEXT POST